Påskekage – ikke kønt, men godt

 

Det var ikke kun cupcakes jeg lavede til påskefrokosten – det blev også til en påskekage – lige som de sidste 2 år.
Udsendmæssigt var jeg ikke helt tilfreds med kagen.  Selve kagen havde jeg lavet inden vi tog i sommerhus, og så frøsen den ned. Selve pyntning af kagen gjorde jeg i sommerhuset om formiddagen inden frokost – ikke de bedste omstændigheder – også når man heller ikke har fastlagt sig på et bestemt design – ja, så går det altid ikke. Havde ellers et design i tankerne, men jeg nåede desværre ikke at forberede det.

Heldigvis var der ikke noget i vejen med smagen. Jeg havde valgt at lave Mette Blomsterbergs bryllupskage – og den var virkelig god – kan klart anbefale at lave den. Opskriften er til 80-90 personer. Vi blev 18, så jeg lavede 1/4 del, og det passede rigtig fint.

This years Eastercake – not a pretty site, but a great tasting cake. The recipe is from a danish website.

One thought on “Påskekage – ikke kønt, men godt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s