Bits and Pieces

Gang i pejsen, drømmer om en her hjemme // Lækker frokost med tomat og avokado på nøddebrød med humus // Anderledes påskedekoration // En lille aftenssnack med en late og knækbrød // En ny bog fra en af ynglings forfatterne

Startede på bogen i går – og blev med det samme fanget, men nåede ikke så meget da  flyvetur til og fra København kun tager 30 minutter. Havde taget bogen med ind i sofaen i går aftes, men faldt i søvn lige så snart jeg havde set “Kender du typen” – man var vidst lidt onsdagstræt.

__________________________
Bits and pieces.

Started reading a new book from one of my favorite authors. Began reading it yesterday on the flight to and from Copenhagen, and was immediately hooked. Had plan to read it last night, but fell a sleep on the couch – somebody was a bit midweek tired.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s