Eventyrlig dag

Vi var så heldig at få billetter til musicalen Snehvide på Aarhus Teater. Da forestillingen var for børn over 7 år, havde vi valgt kun at tage Karoline med. Så lørdag formiddag kørte vi til Aarhus. Josefine afleverede vi ved Faster Anne og Ralph, hun havde været lidt sløj om fredagen, så vi valgte ikke at tage hende med ind til byen og til frokost.
Så vi havde en rigtig hyggelig dag bare med Karoline, hvor vi fik shoppe lidt og spiste frokost på Cafe Slap Af. Et rigtig hyggeligt sted, og de havde en fin børnemenu. Thomas og jeg var dog lidt skuffet over deres burger, de kunne slet ikke måle sig med dem vi plejer at få på Römer.
Man kunne virkelig mærke at karoline nød alenetiden sammen med mor og far, og vi synes også det var rigtig hyggeligt. Hun har en alder nu, hvor der er ingen brok over at man skal gå i butikker og hun kan finde ud af at sidde stille på en cafe.

Hvis det ikke var fordi at stykke Snehvide havde sidste spille dag i går, så ville jeg bestemt anbefale at se det – det var en fantastik stykke – Snehvide sang utroligt smukt, og de 7 skuespiller der spillede dværgene, gjorde et suverænt arbejde med at give publikumet illusionen om at de var dværge, selvom de var voksne med normal højde. Det var en eventyrlig oplevelse.

Så nu er det Josefines tur til en alenedag med mor og far – hun vil gerne i biografen.

2 thoughts on “Eventyrlig dag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s