Tre Ting

(Mine grå Kähler træer har fået lov til at blive stående – nyder synet af dem, især med vores nyeste kunstværk i baggrunden malet af en af vores ynglings kunstener. )

 (Mandens julegave fra sin farmor (købt af ham selv) Hvis den ikke havde været så dyr, så havde jeg selv sat den på min ønskeliste – så kun glæde mig over at manden og jeg for det meste har samme smag og stil. )

(Ændring af skilningen på håret = ny frisure uden frisørbesøg. Nogle gange er det kun de små ting der skal til. )

Der skal arbejdes på viljestyrken – jeg har simpelthen rygrad som en regnorm. Planer er jo at der skal mere fokus på sund kost og motion – det går også rigtig godt i starten af dagen. Jeg får en rigtig sund morgenmad, salat til frokost og sunde snacks – men, så kommer det sociale i vejen. Mandag skulle jeg til en kollega, og der var der både kage (hele 2 slags) og slik – og så røg min viljestyrke ud af vinduet. Det samme var tilfældet tirsdag, rigtig sund i løbet af dagen, derefter til fødselsdag hos svigerinden efter arbejder. Der var både boller og kage og lækker, men knap så sund, aftenmad. Der er jo også en dag igen i morgen, vi prøver igen.

__________________________
English recap: Keeping my grey “Christmas” trees from Kähler on display with new artwork in the background made by our favorite artist 🙂
My husbands christmas present from his grandmother – would have been on my wishlist aas well. 
Small changes make a big impact. Moved the parting to one side and it is as if I had a new hairstyle without going to a hairdresser. 

Need to work on my willpower. Start the day eating healthy, but have a hard time saying no to cake and candy. Tomorrow is another day. 

2 thoughts on “Tre Ting

  1. Lækker gave husbonden fik!! God ide at ændre skilningen for nyt look 😉 Flot miks med den søde cardigan og smykkerne. Hvor er armbåndet fra? En god søndag til dig♥ Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s