Cupcake Tuesday – Inspiration

Alle billeder er fra Pinterest.

Så er jeg tilbage med Cupcake Tuesday – denne her gang er det med inspiration til cupcakes jeg skal lave til på lørdag.
Josefine har fødselsdag på tirsdag – min lille trunte bliver 4 år – og lørdag får vi familien til fødselsdagsfrokost og i den forbindelse skal der kage på bordet. Jeg vil gerne prøve at lave en cupcake jeg ikke har prøvet at lave før, så jeg har været et smut forbi Pinteret for at finde inspiration. Alle ovenstående billeder er fra Pinterest, og som I nok har bemærket er der en fælles nævner – chokolade – jeg elsker det simpelthen.  I kan se mit Cupcake board lige her, og I må gerne komme med forslag til hvad jeg skal prøve, for jeg kan ikke bestemme mig – jeg vil lave dem alle.

3 thoughts on “Cupcake Tuesday – Inspiration

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s