17.december – rester

Rester af den gode slags. Her kommer en fin ide’ til bruges af en rest smeltede chokolade. Da jeg lavede marcipan konfekt fik jeg en pæn rest af det smeltede chokolade, og det skulle jo ikke gå til spilde, så jeg blandede hakket nødder og rosiner, og rørte det godt rundt. Satte det som små toppe på et stykke bagepapir med 2 teskeer. Lod det stå koldt indtil det var størknet og opbevares nu i en lufttæt beholder i køleskabet.

Hvem har sagt rester skal være kedelige 🙂

Og så er der kun 1 uge til jul – er I ved at være klar?

Småkager og konfekt er lavet forlængs. Huset er pyntet og juletræet ligger i kælderne og venter på at komme op. Det jeg mangler er julegaverne – er slet ikke begyndt, men det må vente til efter på onsdagen – eksamen skal lige overståes.

4 thoughts on “17.december – rester

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s