15. december – julekugler

Den anden aften lod jeg eksamenslæsning være eksamenslæsning og brugte istedet tiden på at lave lidt julepynt til juletræet. Det træ som Thomas og pigerne tager ud og henter i dag, ville så gerne have været med, men bøgerne kalder, der er nemlig ikke mange dagen til den skræklige dag.
Ideen til disse julekugler har jeg fundet på Pinterest.
Jeg har brugt nogle billige plastik kugler jeg i sin tid har købt i Ikea, sider fra min Oxford Advance Learners Dictionary (som jeg ikke har brugt i rigtig mange år), decoupage lim og rødt organza bånd fra Panduro Hobby.

One thought on “15. december – julekugler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s