TA-DA … eller ikke så meget

Det er fredag – og det er tid til ugens Ta-da. Jaaaa, det er jo ikke så meget at vise frem – i hvert fald ikke i relation til min to-do liste.  Men jeg har været kreativ i løbet af ugen, se bare her:

 

 

 

 

 

Som nævnt her, så har jeg købt Shanes julekalender til pigerne, så hele uge har der været gang i maling, saks lim fjer mm. Vi har rigtig hygget os. Jeg havde kun købt en kalender, men pigerne dele om den, så begge får lavet en figur. Til hver figur er der et ark med f.eks. øjne og øre, det tager jeg en farve kopi af, så der er til begge.

2 thoughts on “TA-DA … eller ikke så meget

  1. Hvor har i dog været kreative og sikken en god ide med den kalender.. Mine drenge gider ikke det med at klippe klistre så meget mere…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s