4. december – marcipan

Søndag havde vi vores årlige julehygge med familie – en tradition vi startede da vi flyttede hjem fra England og som vi har holdt ved lige siden. I år endte vi med at blive 42, så der måtte alternative midler i brug for at finde plads – der blev dækket op til børnene inde på Josefines værelse

Til sådan en gang julehygge kræver det jo nogle godter – så jeg havde bl.a. lavet disse skønne lakrids og marcipan kugler.

20 stk

200 g marcipan
1 spsk lakridssirup
150 g hvid chokolade
Lakridspulver til pynt.

Marcipan og sirup æltes sammen, brug evt. lidt flormelis så det ikke klister for meget. Del massen i 20 stk. som trilles til kugler. Dyp kuglerne i smeltede hvid chokolade og drys lidt lakridspulver over.

13 thoughts on “4. december – marcipan

  1. Jeg har brugt det fra Johan Bülow som kan købes i Stormagasiner, små brugskunstforretninger og kaffe/The butikker. Hvis man ikke kan få fat i sirup, skal kan man erstatte det med lakidspulver, det har jeg bl.a. købt i Panduro Hobby.

  2. Kære Camilla – Du gjorde det igen – Så hyggelig en dag med dejlige mennesker – julehygge overalt, flotte pyntede borde og ikke mindst fantastiske hjemmelavede lækkerier. Vi glæder os hvert år. Stor tak fordi du har overskud til det. Knus fra faster Helle

  3. jeg har også smagt dem og kan også klart anbefale dem. Hej Camilla vil blot høre om det skal være lakrids sirup eller om jeg kan lave dem kun med lakridspulveret indeni?
    Knus Tine

  4. 42 til julehygge. Wauv der har været tryk på hele tiden, men det er nok hyggeligt, for ellers kom de nok ikke igen.
    Lækker opskrift, den må afprøves.

    kh. Lis

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s