Bits & piecesBits and pieces fra de sidste 2 uger.
Nyt sengetæppe – mega in love med dot // Josefine med Barbie // Nye stager i det lille hjem // En lille pige der putter op af sin mor // Grøn fars til monsterdeller // Morgenmad til pigerne // Venter på manden // Ny the og “ny” kop fra Lange (erstatning for den der er gået i stykker) // Late night snack – latte og resten af Halloween kagen // Bolle fra Penny Lane til frokost // Bedstemorbolle fra Penny Lane // Prøver nogte nyt med håret – har fundet min hot sticks frem, de har godt 20 år på bagen // Afdæmpet neglelak, ikke så tit det er den farve jeg vælger //

2 thoughts on “Bits & pieces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s