I god tid

I år er jeg i virkelig god tid – jeg har allerede styr på pigernes pakkekalender. Sidste år fik de en med en blanding af små købte gaver og små pakker med gør det selv ting – se mere her.

I år har jeg valgt den nemme løsning.

Karoline får den her:

Julekalender fra Shane Brox og Redbarnet. Jeg har købt min i Panduro Hobby til 220 kr. (De har julekalender fra sidste år på tilbud til 175 kr., hvilket er halv pris), men man kan også købe den på Red Barnets hjemmeside. De har også et tilbud hvor man kan købe både 2012 og 2011 udgave for 340 kr. i alt eksl. porto og gebyr.

Og Josefine får den her:

En kæmpe stor bog fyldt med 24 pixibøger som tilsammen bliver en julehistorie. Jeg har købt den i Arnold Busck, hvor man kan få den til 199,95, normal pris 249.95.

Posted in jul

6 thoughts on “I god tid

  1. Den pixi-kalender ser ud som noget min Maja godt kunne bruge :o) Shanes kalender hopper vi over i år, da vi nu har hele to ufærdige kalender-projekter fra de foregående år (vi nåede ikke engang halvvejs, og så røg gejsten til sidst). Ideen med Shanes kalender er virkelig god (vi ELSKER Shane). Desværre synes jeg, at projekterne er alt for tidskrævende, hvis børnene ikke selv kan lave tingene, og man er nødt til at sidde med hver dag – og det er man jo med limpistol og små børn :o(

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s