Bits and pieces

Alene hjemme og pigerne sover dessert, inspireret af Instagram // En fjollet pige // Frokost på Römer med manden // Choko cafe latte og chokolade cookie lavet af pigerne og Ralph // Fokuseret på sund morgenmad // Gang i muffinsbageriet // fødselsdagsmorgenbord // Fødselsdagstradition – pandekager // Fødselsdagsbarnet med sine skønne piger // Kagemand skal der til // Min bryllupsdagsgave til manden // Working lunch // Gave til Karoline fra kirken i anledning af at det er 6 år siden hun blev døbt // Indisk kyllingesuppe og hirse knuder, begger efter opskrift fra Sif Orellana // Med Karoline i Filmklub, vi ser Far til Fire i naturen

Det er fredag aften, og jeg er bare noget så træt – det er skam ikke noget nyt, det er faktisk overraskende at jeg ikke er faldet i søvn på sofaen endnu. Weekenden er godt nok tiltrængt, og det bliver en hyggelig en med både fødselsdag i morgen søndag.

Nu tror jeg, at jeg vil lægge mig ind og putte ved mine dejlige piger, mens manden er til Oktoberfest.

3 thoughts on “Bits and pieces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s