Man skal ikke skue en hund på hårene

Jeg lavede kagemand/brunsviger i går i forbindelse med mandens fødselsdagen. Jeg haved valgt at prøve Mette Blomsterbergs opskrift, det var først da jeg var i gang at jeg kom i tanke om at jeg skulle da have prøvet Tinas opskrft, det må blive næste gang.

Jeg blev lidt nervøs efter jeg havde bagt kagen – den så godt nok noget tør ud, og det så ud som om at alt fyldet var væk – men det var det ikke det gemte sig i bunden. Så det var en upside down brunsviger – rigtig god nybagt, men det stykke jeg fik i dag, var allerede blevet en smule tørt. Men kager som denne skal jp også spises nybagt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s