Bits and pieces

Gemmer sig i kælderen for at læse // En cowboy flamingo danser // Indbydelser til Halloween fest // SAS’s morgenkomplet // Noget at varme sig på // Udsigten fra møde i København // En dag i o. klasse // Nem aftensmad til gæster på en hverdag // En klassiker til godnat læsning // Neglelak der skalder // Fik pressen en løbetur ind efter arbejder og inden manden skulle til møde // Høst fra egen have //Den nemme løsning når man ikke har 4 timer // Gang i det lille cupcake bageri

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s