Cupcake Tuesday

For ikke så land tid siden fik jeg kogebogen fra Magnolia Bakery i New York, bageriet der blevet kendt pga. Sex and the City. 
Besluttede mig at jeg ville prøve at lave deres vanilje cupcakes, nu da jeg både har prøvet opskriften fra The Hummingbird Bakery og Primrose Bakery. Opskriften minder meget om den fra Primrose Bakery. 

Gav en meget lækker og luftig cupcake.
Jeg lavede dem i lørdags hvor pigerne havde legekammerater på besøg, så de fik lov til at pynte dem. Farvede Buttercreme i 4 forskellige farver og fandt alt mit krymmel frem, og så fik de bare lov til at pynte. Vikotoria og Alberte fik lov til at tage deres egen kager med hjem.

Opskriften kan man se lige her, hvor man også kan lære at pynte kagerne “The Magnolia way”

Opskriften giver 24 cupcakes, så jeg lavede kun en halv portion. Dog lavede jeg en hel portion butter creme, da jeg skulle dele den i 4, og jeg ville være sikker på at der var nok. Min butter creme blev dog lidt tynd, da jeg ikke havde nok flormelis, men så var det også nemmer for pigerne at sprøjte ud.

2 thoughts on “Cupcake Tuesday

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s