Bits and pieces

Rød i hovedet efter en dejlig løbetur // Starten på årets Fjordmarathon // Skudt igang af Aalborg Kanonlaug //Gemanlen der kommer i mål efter 3 timer 44 minutter og 53 sekunder // I gang med et nyt projekt // Jamie Oliver’s Chili con carne lavet af manden // Mango og fersken til morgenmad // Tapas på Pingvin med godt selskab // En bog om mig!! //  Hygge i sofaen fredag aften // Pasta og kødboller også lavet af manden // Arbejder på min dårlige samvittighed // Så er studiet i gang igen//

4 thoughts on “Bits and pieces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s