Gennemblæst og dagens outfit

Lørdag kørte vi en tur til Hirtshals. Og hvorfor dog det, ville nogle nok spørge – jo for at se hvor manden skal arbejde fra den 1. oktober og får et se lidt nærmer på byen. Det var dog ikke så meget vi fik set, da der blæste en halv pelikan.

Fik dog manden til at tage et par billeder af mig i dagens outfit med stranden i baggrunden. Bukser og cardiganen er ny. Camisolen fik jeg i fødselsdagsgave. Loaferne købte manden til mig. Tasken er købt i Berlin for lidt over 2 år siden og tørklædet købt jeg i London i november sidste år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s