Dagens outfit

Dagens fødselsdagsoutfit 

T-shirt fra Massimo Dutti SS11, halskæde fra George Jensen (1 års bryllupsdagsgave fra gemalen), armbånd fra George Jensen (Morgengave fra gemalen) og nederdel, fra egen hånd. Model, den der ses rigtig meget i blogland lige nu. Jeg så den først gang her og jeg har fulgt denne her DIY
Lige som Ninna har jeg påsyet en linning, men jeg blev ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg syede de 2 lag stof sammen, det betød desværre at jeg har en tyk syning i min linning. 
Det er sjovt som man lige pludselig bliver et år ældre fra den ene dag til den anden. Synes nu ikke jeg kan se det.

6 thoughts on “Dagens outfit

  1. Tillykke!! Hvor ser du fin ud 🙂 Jeg har også lige syet sådan en nederdel i går, men er stadig lidt i tvivl om min numse er ok i den ;o) Måske jeg skulle have lavet den bare en tand større… det må blive næste gang!
    Ha en dog dag 🙂

  2. Jeg synes du ser brand godt ud. Et stort tillykke med fødselsdagen, håber du får en dejlig dag og så ses vi på søndag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s