Berlin #2

Noget der bestemt er et besøg værd når man er i Berlin, er Reichstag – Tysklands Bundstag, hvor der er mulighed for at kommer op i den store glaskuppel på toppen af bygningen.
Det er gratis at kommer ind, men det er nødvendigt at bestille billetterne et par dagen i forvejen via deres hjemmeside. (Husk billedelegitimation) Og ikke nok med at det er gratis at komme ind, så er det også gratis at låne deres audio-guide, som ikke kun fortæller noget om bygningen, men også hvad der er man kigger ud på når man går op af kupplen. Det er et utroligt flot byggeri, og udsigten fra toppen på en klar solskinsdag er bare fantastisk. Selv pigerne synes det var rigtig sjovt.

Der er rigtig gode shopping muligheder i Berlin. Man finder rigtig mange butikker både på Kurfürstendamm, hvor hvor KaDeWe ligger i den ene ende. og man finder de virkelige dyre butikker i den anden ende. Heldigvis kan vi dødelige mennesker godt være med i de butikker der ligger derimellem. Er man i KaDeWe, så skal man lige slå et smut forbi 5 sal hvor deres Finesmeckerafdeling er at finde.

 Et andet område med gode shoppingmuligheden er ved Freidrichstrasse og de omkring liggende gader, som ligger ved Unter den Linden. Her der igen både butikker hvor vi dødelige kan være med, gik både forbi en Cos og Massimo Dutti butik, og så er der de dyre butikker hvor den store tegnebog skal frem.

Jeg er kommet til den anderkendelse, at med den alder vores piger har lige nu, så er det ikke så meget shopping vi har mulighed for når vi er ude. Det var noget nemmer for 2 år siden, da Josefine lå og sov i klapvogen meget af tiden. Jeg fik i hvertfald nok af shopping da de lå på gulvet i et omklædningsrum og slåes, mens vi var i gang med at få hjælp fra en ansat.  Faster og Onkel tog pigerne i 45 minutter, så lidt shopping fik jeg dog mulighed for, og kom da også hjem med en kjole, en nederdel, en cardigan og 3 t-shirts. Alt købt i samme butik, da det jo skulle nåes på 45 minutter.

Det enste tidspunkt pigerne gad at shoppe, var da vi var i legetøjsafdelingen i KaDeWe og Karlstadt, samt da vi lagde et smut forbi RitterSport butikken. Et sandt mekka for chokolade og især Rittersport elsker. Her kan alle slags Rittersport købes i forskellige størrelser og der er mulighed for at få lavet sin egen plade Rittersport. Det prøvede vi dog ikke, da der var kø. Og er I blevet kaffetørstig, så smut ind i Nespresso butikker der ligger tæt på, bagerst i butikker er det muligt at få en smagsprøve på deres kaffe.

En anden butik jeg lige vil nævne, er Nivea butikken som ligger på Unter den linden. En hel butik kun med Nivea

3 thoughts on “Berlin #2

  1. Fede billeder og jeg får pludselig sådan lyst til Ritter Sport :o)
    dine nederdele er også bare blevet så flotte til pigerne, tror jeg skal efterligne din kombination af mælkedrengestrib og neonbånd!
    Og så glæder jeg mig til at se blomsterne 🙂
    KH Mette

  2. Hvor lyder Berlin spændende – har aldrig været der. Men en Ritter Sport og Nivea butik er vel næsten nok til at komme afsted he he. Mange tager på weekend tur til Berlin her i Israel. Måske vi skulle komme afsted!! Lyder som en by med masser af ting at se. Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s