Øv altså

Havde endelig besluttede mig for, at nu skulle jeg være færdig med mit evighedsprojekt. Mangler kun 2 firkanter, men for at se noget fremgang, gik jeg i gang med at hækle firkanterne sammen. Var gået lidt død i de firkanter.
Sikke et arbejde, men jeg blev da færdigt. Jeg har taget udgangspunkt i denne her fremgangsmåde.

Da jeg var færdig med at hækle sammen, vill jeg gå i gang med de 2 firkanter jeg mangler, men tænk sig – jeg har ikke mere råhvid garn, så jeg kan slet ikke blive færdig med tæppet. Det er godt nok surt, når man lige har sat sig for at nu skal det sgu være færdigt, og så kan man slet ikke – øv altså.
Har lige været på nettet for at bestille mere garn, så må vi håbe at der ikke går for mange dage inden det kommer.
I mellem tiden er jeg gået i gang med at hæfte enderne.
Ikke engang kommet halvvejs, der er godt nok mange ender, og hvor er det dog kedeligt.

One thought on “Øv altså

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s