Ferielæsning

Nu er der ikke lang tid til der også er ferie for mig. Har planner om at ferien bl.a. skal bruges på læsning og hækling. Siden jeg gik i gang med at studere igen for 1½ år siden, er det ikke meget der er blevet læst for rent fornøjelse skyld.
Har været i gemmerne og fundet nogel bøger jeg ikke har nået at læse, så nu skal det være. Nu må vi se hvormeget jeg når på de 3 uger ferie (+ en uge uden børn og mand).
Jeg havde lidt tænkt på at gå i gang med Fifty Shades of Grey, en bog der har solgt så mange eksemplar, må da være god, ikk’? Eller hvad?

Hvad skal I læse i ferien? Og skal I læse?

Jeg har også fundet guidebogen til Berlin frem, vi tager snart afsted alle 4, 6 dage i Berlin, hvor vi får følge af Faster og Onkel. Det bliver så 4. gang vi er i Berlin med børnen, men det er stadigvæk meget at se. Vi glæder os rigtig meget alle sammen.

6 thoughts on “Ferielæsning

  1. ja, sjovt at se hvad andre læser – tror Hanne VIbeke Holst's bog er god. Selv læser jeg med stor glæde og glad forundring Lars Muhl's Gralstrilogien – om hans spirituelle rejse, og hvordan han overvandt meget sygdom ved at følge sit inderste ….

  2. Det er altid sjovt at se hvad andre skal læse i ferien… Den der Fifty shades of grey…ahem den kan jeg med blussende røde kinder godt anbefale omend jeg kun er nået til side 98!!! 😉
    Berlin guiden ser så fin ud og jeg tænker, at vi også skal til Berlin med ungerne meget snart!

    God ferie…
    KH

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s