Hvad foretrækker I?

Nu skal jeg til at hækle min trekanter sammen til en vimplen, men jeg kan ikk bestemmer mig. Så jeg arrangere trekanterne i farve orden? eller skal de bare placeres vilkårligt?

Hvad synes I?

6 thoughts on “Hvad foretrækker I?

  1. Kan se at det er forskellige meninger, men det er farveorden der vinder.
    Min første tanke var også at sætte dem i farve orden, men det er forbi jeg godt kan lide orden og systematik, men er nu lidt fristede til at prøve en lidt mere vilkårlig orden.

  2. Personligt ville jeg nok sætte dem i farveorden – for jeg er ikke så god til selv at lave noget som ikke er tone i tone, men når jeg kigger på de to billeder kan jeg ikke helt finde ud af hvad jeg egentlig syntes er pænest. Jeg kan li' dem begge 🙂

  3. jeg ville klart gå efter vilkårligt – det andet bliver for “pænt” og forudsigeligt efter min mening – for meget symmetri har en tendens til at virke kedeligt. Kan huske jeg lærte det for mange mange år siden da jeg gik til blomsterbinding, fordi læreren ofte “rettede” mig for at gøre det for “pænt”. Men det er selvfølgelig altid en personlig smagssag og der er heldigvis ikke rigtigt ell forkert:-) Søde er de, og jeg har også lyst til at hækle vimpler en dag ….

  4. Jeg ville sætte dem i farvekontrast, for at de skulle stå mere individuelt og ikke flyde sammen. Men det kommer an på hvilket look man er ude efter..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s