Jordbærtærter – mums

Jeg har fødselsdag midt i sommerferie – normalt plejer jeg faktisk selv at have ferie på selve dagen, men i år, er jeg på arbejde. Vi er dog kun 2 i afdelingen den dag, så jeg valgte at give fødselsdagskage inden ferien startede.
Så i fredags havde jeg små jordbærtærter med til mine kollegaer. Opskriften er fra Mette Blomsterberg. Lavede også en jordbærtærte efter opskriften sidste år. En bund af mørdej, fyldt med mazarin og pyntet med kransekage i kanten. Jeg valgte at komme smeltede chokolade oven på mazarinen inden vaniljecreme og jordbær kom oven på.
Jeg havde dog lidt problemer med mit vaniljecreme, da jeg ikke havde nok maizena, så den lidt for tynd, men det smagte nu godt alligevel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s