Kort og tyk eller lang og tynd???

Er i gang med at hækle en vimple – har allerede lavet en i pigefarver efter Karen Klarbæks opskirft, jeg har dog lavet den med halvstang masker istedet for stangmasker.
Nu er jeg så gået i gang med en i drengefarver, og her har jeg prøvet at lave den kort og tyk i stedet for. Plannen er at der ikke skal være så langt i mellem de korte når jeg hækler dem sammen. Men jeg kan ikke helt bestemmer mig om hvad jeg bedst kan lide.

Hvad synes I??? Skal vimplerne være kort og tyk eller lange og tynde?

7 thoughts on “Kort og tyk eller lang og tynd???

  1. Der er da vidst rørende enighed om at det skal være de lange og tynde. Det er også dem jeg hælder mest til – tro dog nu jeg vil fortsætte med de korte og tykke for at se hvordan de færdige resultat bliver. Lidt spændt på om det kommer til at virke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s