Ipad cover


Jeg har hæklet et cover til vores Ipad, inspirationen er fundet flere steder, bla. her  og her .
Inden jeg gik i gang skulle jeg nok have spurgt gemalen til råds, for hans første kommentar da jeg viste ham der færdig produkt var, “den bruger jeg ikke, den skal jeg sgu ikke have med ud at rejse”. Og han mente det, cover ligger der hjemme, men Ipad’en, den har han med sig til Østrig.
Så jeg må nok heller i gang med nogle andre farver.

2 thoughts on “Ipad cover

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s