Cover up

Allerede i maj kom jeg til at love min svigerinder og svigermor at jeg ville hækle et Iphonecover til dem. Jeg fik lavet et til den ene svigerinden (ud af 3) mens vi var på ferie, men da vi kom hjem var der jo lige en eksamen og fødselsdag der skulle overstået. Men nu har jeg fået dem lavet og afleveret. 
Det sort/hvide er lavet i Blomsterfrø fra Tante Grøn og det orange og lilla er lavet i Havblik også fra Tante Grøn. 
De er rigtig nemme at lave og tager ingen tid. Som tidligere nævnt så er de lavet efter inspiration her fra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s