Fødselsdagsønsker #4

Tro jeg er ved at være det med hensyn til øsnker, men der er stadigvæk 5 uger til, så kan ikke love at der ikke dukker flere ting op. 

1: Nikkon Objektiv AF-S DX Micro 40mm f/2.8g 2: Speedlight SD-910 3: Dior Vernis Plaza 4: Basic Silk top fra Rosemunde i forskellige farver 5: Sort cardigan fra Part Two eller ligende 6: Hvid cardigan fra Inwear eller ligende 7: Tørklæde fra BeckSöndergaard 8: Dior Vernis Garden Party (Waterlily & For get me not)

1: Basic top fra Rosemunde 2: Dessertske New York fra Georg Jensen 3: Falling Star halskæde fra Byblank 4: Sort “Pencil skirt” a la dette fra By Malene Birger 5: Kagegaffel New York fra Georg Jensen 6: T-shirts a la denne fra By Malene Birger 7: Sauseske New York fra Georg Jensen 8: Serveringssæt New York fra Georg Jensen 9: Kaffeske New York fra Georg Jensen 10: Tørklæde fra By Malene Birger

Se de andre ønsker her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s