Cupcake Tuesday

I weekenden holdte min Svigermor pigefødselsdagsbrunch og i den forbindelse havde jeg lovet at bage cupcakes.
Jeg har bagt 2 forskellige slags:

Caramel Mud Cake er dem med roserne af fondant som jeg lavede torsdag aften
Jeg har brugt 2 forskellige teknikker da jeg pyntede kagerne.

Her har jeg brugt tyl 1M fra Wilson, har startede ved kanten og kørt rundt ind mod midten.  Se mere her. Hvis man derimod starter i midten og arbejder sig ud ad kommer det til at se ud som en rose, som f.eks. her.
Her har jeg brugt en tylle med rund åbning ca 1 cm. Holdte den få millimeter og kage og trykkede let på sprøjtepose og løfte langsomt pose op fra kagen indtil frosting er nået næste ud til kanten. Derefter drysset med frysetørret hindbær. 

6 thoughts on “Cupcake Tuesday

  1. Ja, og holdt tyllen det samme sted hele tiden, løfte den bare lidt op fra kagen eftersom frostingen kommer ud.
    Hvis det skal være en der ikke er for tk g, så bliver det den med flødeost, men ellers er min favorit den med hvid chokolade

  2. Nej hvor ser de flotte og lækre ud. Startede du fra midten ved den sidste teknik? Og Camilla hvad er din favorit frostting der ikke er for tung! Bruger mest kage moussee fra Dr. oetker men lageret er ved at slippe op! Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s