Karolines fødselsdag IV – Praktiske oplysninger II

Pigerne skulle selvfølgelig have noget de kunne have deres madpakke i, så jeg havde syet muleposer til dem alle. De er syet i cremefarvet bomuldslærrede fra Stof og Stil med hvid anorak snor i begge sidder. Rigtig hurtige og nemme at sy.
I Stof og Stil havde jeg også købt 3 pakker t-shirts tusser så de havde noget og tegne med.

Det blev til nogle rigtig fine poser – og de synes det var meget spændende at de kunne få lov til at få dem med hjem.

Slikpose skulle de selvfølgelig også have.

Poserne er købt her. Billederne er lavet på samme måde som dem jeg brugt til madkasserne, bare noget mindre. Jeg fik 16 billeder pr side, hvor jeg kun fik 6 til madkasserne.

7 thoughts on “Karolines fødselsdag IV – Praktiske oplysninger II

  1. God ide med at de får noget med hjem. Det må jeg tænke i, når jeg nu i aften kaster mig ind i kampen. Jeg har allerede købt vampyrtænder og børnetatoveringer til halsen, der hvor vampyren har bidt.

  2. Du burde være prof. fødselsdags-arrangør. Hvor er du kreativ. Så dejligt at se, alt det du gør for dine døtre! Har du et billede tilovers af Karoline, som du brugte til madkasserne – måske vil du sende et til mig? Hun er bare skøn på det. Knus fra faster Helle

  3. Hold da op sikke et arbejde, du må have haft travlt. Det ser så skønt og gennemført ud det hele. Super ide med både madpakkerne og stofposerne!

    Knus Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s