Karoline fødselsdag II

Søndag var så dagen hvor der skulle holdes pigefødselsdag – 11 piger var inviteret til ET BRØL AF EN FEST i Aalborg Zoologisk Have og vi havde indkaldt et par Faster som hjælper.

Jeg havde inviteret pigerne til kl 11.30, så der var en time inden de skulle på Zoo-fari med en guide. Så det var lige passende tid til at Karoline kunne tage sig tid med at pakke gaver op. Derefter var der madpakker til dem alle (se mere i et senere indlæg) og efter maden skulle de alle tegne på en mulepose som jeg havde lavet til dem.

På Zoo-farien som tog 1time og  45 min skulle de gætter dyr og lave små opgaver, og de så en myresluger få mad. Zoofarien sluttede i Skoletjenesten hvor de fik mulighed for at røre ved nogle dyr.
Så fik de lige 5 minutter ved gederne mens det blev dækket op til kage. Da kagerne og slikposerne var spist, var de 3,5 time gået og det var tid til at gå ud til indgangen hvor alle forældrene ventede.

Det var bare en rigtig hyggelig dag.

9 thoughts on “Karoline fødselsdag II

  1. Sikke en fantastisk fødselsdag. De ser ud til at ha det sjovt og madpakkerne og dekorationen er bare så flot – ved du har knoklet med det♥ Og flot bloglayout – tillykke med det! Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s