Uh ha

det blev da godt nok til en lang blog pause – ja, og som tidligere nævnt så skyldes det at sidste uge blev brugt på eksamen og Karolines fødselsdag.

Så der er blevet læst, lavet ting til Karolines fødselsdag og så nåede jeg lige at snuppe et lille kvindeløb.

Her sidder jeg torsdag morgen kl 9,  klar til 5 timer sammen med mine strafferetbøger. Det var en utrolig dejlig fornemmelse at pakke bøgerne sammen, og tænke på at nu har jeg studiefri indtil september.

Fredag formiddag var vi med Karoline i børnehaven hvor hun skulle fejres. Tænk vores lille pige er 6 år – synes det var i går at hun kom til verden på Princess Margrethe Hospital i Harlow, England, som tiden dog flyver afsted.
Karoline havde slev bestemt menuen, det skulle være boller og en Hello Kitty kage med blomster og sommerfugle. Så det var hvad pigen fik.
Boller er efter denne her opskrift, den bruger jeg altid når der skal laves fødselsdagsboller – den slår aldrig fejl, og man får de mests luftige lækre boller.
Hello Kitty kagen er en banankage efter denne her opskrift. Har I nogle modne bananer der ligger, så bag denne her kage. Den er simplethen bare så lækker, og er der stadigvæk mere igen på 2. eller 3. dagen, så er den stadigvæk god.

Min blogpause blev også forlænget af at jeg ikke har kunne kommet til computeren. Normalt plejer jeg at sidde med computer og blogge rmens gemalen surfer på Ipaden. Men de sidste par dagen har gemalen været i gang med at lave en fotobog med billeder fra Svigermors 60 års fødselsdag ferie i Spanien. (Jeg mangler vidst også at vise billeder fra turen – de skal nok komme)

5 thoughts on “Uh ha

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s