Stilhed

Der har været lidt stille på bloggen den sidste uge  – grunden er simpelhen at vi har været på ferie – en skøn uge i Spanien sammen med hele svigerfamilien for at fejre svigermors 60 års fødselsdag. Billeder kommer på et senere tidspunkt. 
Lige inden vi tog afsted modtog jeg endelige de ekstra farver til mit nye tæppeprojekt. Desværre fik jeg ikke hæklet helt så meget som jeg gerne ville på ferie – strafferetbøger blev prioriteret højere, da der ikke er lang tid til eksamen. 
Jeg fik dog hæklet lidt, et Iphone cover til min svigerinde i sort og hvidt.

One thought on “Stilhed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s