Slås'er

Slåser med strikkepinde, der er alt for mange og jeg ved ikke hvad jeg skal ved dem og også have plads til min hænder. Kæmper også med at få mine overgangen pæne.
Det er for småt til en rundpind, har prøvet, så det blive strømpepindene – suk. Jeg kæmper videre.

6 thoughts on “Slås'er

  1. Den magiske løkke er et hit. Jeg har selv bestemt mig for, at jeg skal prøve at strikke et par strømper på denne måde. Det bliver nok først til efteråret. Men jeg har aldrig gidet at strikke strømper. Min mor har altid strikket strømper til mig, men hun strikker ikke så meget mere, så der kommer ikke flere strømper fra den kant. Men efter at have stiftet bekendtskab med den magiske løkke, er jeg sikker på, at det bliver som en leg at strikke strømper.

  2. Jeg har også opgivet at strikke med fire/fem pind. Det bliver simpelthen så løst i overgangene at det ser helt tåbeligt ud. Så ingen hjemmestrikkede sokker fra min hånd, til gengæld er min mor en knag til det, så hun får lov!

    Kh Julie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s