Tæller ned til Påsken

Så er det så godt som Påskeferie – gemalen skal på arbejde i morgen og jeg skal arbejde tirsdag – pigerne har fri hele ugen, så det kan man vidst godt kalde påskeferie.
Så var det også på tiden at få påskepynten frem.
Pigerne fik lov til selv at pynte grene som jeg havde fundet i haven – det forklare hvorfor der på næste hver gren hænger mere end et stykke pynt.  Det lille kvædetræ har jeg selv pyntet, desværre er alle de fine blomster faldet af.

2 thoughts on “Tæller ned til Påsken

  1. Ja, Josefine spurgte faktisk om vi skulle pynte juletræ.

    Lige efter behandlingen var min fødder meget bløde, men tror desværre det kræver nogle flere behandlinger på mine fødder før de bliver rigtig bløde. Desvære havde stedet ikke gjort så meget ud af omgivelserne, så den der helheds oplevelse manglede.

  2. Hvor fin pynt. Og pigerne har nok haft lidt juletræs stemning he he. Lækre lækre p tærter du fik lavet. Blev fødderne bløde? Hernede bed fiskene ved stranden godt i min far sidste gang de var her – har truet ham med at han får sådan en behandling til sin fødselsdag! Han er MEGET kilden! Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s