Psychedelic Orange

Nu med nye negle – gik efter Chanels Orange Fizz, men det var ikke til at få i Matas, så det blev til Psychedelic Orange fra Dior og jeg må sige at jeg er helt vild med farven.

5 thoughts on “Psychedelic Orange

  1. Hvor fint, det er virkelig en vigtig finger du har der 🙂 Er ret vild med forlovelsesringen, jeg fik en alliancering fra Henning sidste år….meen man bliver jo lidt bidt af det ;o)
    Og lækre ring han havde med hjem til dig!

  2. åhh jeg vil osse ha orange negle til forår og sommer … kiggede efter den orange Chanel i Magasin forleden, men kunne heller ikke få den der …. den ser lækker ud den der – må på jagt efter Dior i stedet så ….det blir helt sikkert sommerens favorit farve ….

  3. Takker – alliance ringen fik jeg af Thomas da jeg blev 23 år (dog kun med en sten, de 2 andre sten fik jeg den jul vi havde kendt hinanden i 2 år). Så er der min forlovelsesring som Thomas satte på min finger den 29. januar 2004 på Ritz og tilsidst min vielsesring som kom på fingeren den 2. oktober 2004 – lidt vildt at tænke på at det snart er 8 år siden.
    Jeg er lidt spændt på hvad Thomas siger til neglelakken når han kommer hjem fra England i morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s