Forår og gæstebud

 Vi har budt foråret indenfor med tulipaner, lidt påskepynt og fine blomster. Kvædetræet og de blå dværg iris har gemalen købt af en kollega, som sælger gaveartikler ved siden af jobbet.

I weekenden havde vi venner og deres børn til middag. Gemalen lavede Chicken Curry efter en opskrift af James Price og jeg bagte Naan brød efter Meyers opskrift.  Manden havde lavet en rigtig god curry, og brødet var heller ikke så ringe endda, de blev dog lidt tykkere end jeg fortrækker.

Desserten havde jeg også stået for. Kyskager med lakrids, pistacie nødder og frysetørret hindbær, efter opskrift fra The Food Club. Kyssende blev serveret til hjemmelavet 3 farvet is (undskyld det dårlige billede, glemte at tage et billede ind vi begyndte at skære i isen) og dertil chokolade sauce og karamel sauce. Der er godt nok ikke noget som hjemmelavet is, hvor man kan smage fløden og vanilien. Det var dog noget omstændige at lave, da jeg lavede et lag af gangen, men det var det værd. Sidder lige nu og drømmer om den rest der er i fryserne.

4 thoughts on “Forår og gæstebud

  1. Det er vist blå dværg-iris hvis jeg ikke tager meget fejl… ikke liljer ;0)
    Bortset fra det, så ser det rigtigt godt ud! Bliver jo helt lækkersulten… nam nam!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s