Hjælp

Jeg vil gerne vide. Når I skriver en kommentar til mine indlæg, får I så de der dumme ord man skal gengive???? Når jeg selv kommentere er der ikke noget, men ved jo ikke hvordan det er for jer.

Hvis I skal, er der så nogle der ved hvordan jeg får det væk. Har kigget indstillingerne igennem, men synes ikke jeg kan finde et punkt der hedder noget med ord verifikation.

UPDATE:

Tusind tak for jeres kommentar.

Problemet er bare at går jeg går ind under indstillinger > Indlæg og kommentar, så er der ikke noget der hedder “Vis ordbekræftelse for kommentar”
Er der andre der har oplevet det og er det nogle der ved hvordan jeg løser det. Er selv rigtig træt af de ord bekræftelser, så jeg synes det er synd mine læser skal døje med dem.

8 thoughts on “Hjælp

  1. Fjernede også min “ordbekræftelse” i dag. Gad den ikke mere, synes nemlig også den er besværlig. Den kommer på igen hvis jeg en dag oplever en masse spam på min blog.

  2. ja de der … øv

    men kik under “Indstillinger” der efter “Kommentarer” og et eller andet står der “Vis ordbekræftelse for kommentarer?” her kan du vælge ja eller nej … hvis du ikke vil have de der ord skal du sige nej …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s