Hæklet vest

Jeg har fået hæklet veste til begge pigerne efter denne her opskrift. Har kigget på opskriften i et stykke tid, men har ikke haft modet til at gå i gang. Men det tager jo ingen tid at hæle denne vest, begge fik jeg lavet i sidste uge. Startede med den til Karoline som er hæklet i noget billigt akryl garn fra Føtex, det var jo bare en prøveklud. (Garnet er lidt tykkere end det i opskriften, så den er blevet lidt for stor) Da jeg skulle i gang med den til Josefine, købte jeg noget lækkert alpakka garn fra drops. Da jeg gik i gang med at hækle den, var jeg bange for at den måske blev for lille, men den passer perfekt.

 Opdateret med nedenstående link hvor jeg prøve at komme med min forklaring til diagrammet.
Link to forklaring på diagram

7 thoughts on “Hæklet vest

  1. Er du sød at oversætte diagrammet for mig? Jeg er nybegynder og halvt færdig med vesten, men kan ikke komme videre:-( håber du kan give en kort beskriv.
    Mange hilsner
    Mille

  2. Er du sød at oversætte diagrammet for mig? Jeg er nybegynder og halvt færdig med vesten, men kan ikke komme videre:-( håber du kan give en kort beskriv.
    Mange hilsner
    Mille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s