En lille hutig gave

Vi har været til pigernes oldemors fødselsdag i dag. Og da jeg søndag aften var i gang med at pakke hendes gaver ind, tegninger fra pigerne og en fotoramme med et billede af pigerne, fik jeg øje på krykkerne fra Søstrene Grene. De har stået et styke tid i kælderen og været et af mine mange to-do projekter. Besluttede at det ville da være en fin lille gave til oldemor, så en af krukkerne blev hurtig pyntet med papir fra minimega og masking tape.

2 thoughts on “En lille hutig gave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s