Billeder fra en hyggelig dag

Lørdag blev tilbragt i selskab med en masse skønne kreative blogger til Krea Blog træf i Aarhus. Et stort tak skal der lyde til Anna Katrine som havde arrangeret det hele – det var virkelig en rigtig hyggeligt dag, et rigtig godt arrangement.

Der var lagt op til en dag med kreative udfoldelse, og jeg fik både syet en kjole til Karoline og hæklet på mit tæppe med bedstemor firkanter – det er ved at være på tide at jeg bliver færdigt med det tæppe.

Frk Turkis, havde lavet en lille pakke til os alle, som indeholdte en mønsterholder pose(hedder det det?) Virkelig flot af hende.

Mit bidrag til kagebordet var kage Turtel Bar, en opskrift jeg har fundet hos The Food Club. Jeg havde dog erstattet 50 g hvedemel med 50 g havregryn, men tilført lidt mere mel, da jeg min dej ikke blev så brødkrumme agtig.

Det nederest billeder er de 2 pakker jeg vandt i pakkespillet, sjovt at se, at lige meget hvor gamle man er, så  lever man sig virkelig ind i spillet 🙂

Turen til og fra Aalborg tog jeg sammen med 4 skønne piger, Lene, Lone, Mette og Sanne. Tusind tak for det skønne selskab piger.

12 thoughts on “Billeder fra en hyggelig dag

  1. Det var rigtig hyggeligt at møde dig (0: Er lige i dette øjeblik ved at forsøge mig med Turtel Bar, så sender dig lige en kærlig tanke (0:
    Kh. Sanne

  2. Hvor var det dejligt at møde dig. Jeg kan simpelthen ikke få den kage ud af hovedet, må igang med at lave den ASAP. Som en i h…… den var fantastisk!
    Håber vi ses igen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s