1 år + Give Away

I dag er det et år siden jeg skrev mit første blog indlæg og der er sket meget siden. Da jeg startede havde jeg ingen ide om hvad det ville føre med sig og hvilken udvikling det ville tage. Blogland er et fantatisk fællesskab, fuldt med dejlige og vidunderlige mennekser. 
Jeg er så beæret over alle dem der fast læser med og jeg bliver så glad for hver eneste lille kommentar jeg får. Det er med glæde jeg ser frem til mit næste år på bloggen.


I den anledning har jeg en lille give away til jer. 
Jeg har fundet hele 3 præmier som jeg synes repræsentere min blog meget godt. Så er det også noget for alle.

Den første er et “Cupcakesæt” med papirsforme, Pink pastafarve, rødt rainbow dust, en tylle (1M) og engangssprøjteposer. Alt fra Wilton

Der næste er der et “Hæklesæt” med et etui til hæklenåle med mere syet i det lækkereste Liberty stof. Etuiet er fyldt med hæklenåle fra Rice, en lille saks og et nålebånd.

Den sidste er et “Sysæt” med en lille saks til de små tråde, et nålebånd forklædt som en gris, nogle små pynte knapper, pyntbånd fra Søstrene Grene og stof i forskellige strørrelse. Der er bl.a. 4 forskellige stykker Liberty stof i ca. str. 30×30, 3 stykker stof fra Tilda og lidt andre stykker.

Alle kan deltage. (Husk E-mail adresse, hvis man ikke selv har en blog)

Det først lod får alle ved at lægge en kommentar. I må gerne skrive hvis der er en af præmierne i fortrækker at vinde.
Derudover er det mulighed for at få ekstra lodder ved følgende:

1 lod for at blive/være fast læser af bloggen
1 lod for at følge Fru Millas Cupcakes på Facebook – brug linket ude i siden
1 lod for at linke til Give Awayen på egen blog. (Velkommen til at bruge billede)
Husk at skrive hvor mange lodder I deltager med.

Det vil sige der er mulighed for at få 4 lodder i alt.

Jeg trækker en vinder den 1. marts.


Der er nu lukket for flere kommentar – offentligegøre de 4 vinder meget snart.

113 thoughts on “1 år + Give Away

 1. Havde da komplet overset din give away, kigger ellers fordi rigtig tit.
  Tillykke med bloggens fødselsdag.
  3 lodder til mig tak 🙂
  Kunne allerhelst ønske mig at vinde hæklesættet, men det hele er jo fede præmier.

 2. Stort tillykke!

  Jeg ville være glad uanset hvilken af de fine, fine præmier jeg vandt – hvis nu jeg er heldig, jeg vil nemlig gerne putte to lodder i posen.

  Kh Julie

 3. Rigtigt lækker giveaway og fiiin blog. Jeg vil gerne deltage med to lodder, har meldt mig som fast læser. Er meget intresseret i pakke nummer 3 med stof osv. hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂
  jill_jakobsen@hotmail.com

 4. Sikke en fin give away! Jeg vil super gerne deltage med 2 lodder. Har meldt mig som fast læser på din fine blog. Jeg krydser fingre for at vinde den super fine stofpakke så jeg har nogle fine stoffer at sy i på min nye symaskine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s