Fastelavnsboller og "Sund" pizza

Der er blevet bagt endnu en omgang fastelavnsboller i dag. Jeg valgt dog at prøve en anden opskrift end sidst. Jeg valgte en opskrift som jeg også prøvede sidste år, og der er opskrift fra Sif Orellana. Jeg kom lidt nougat i halvdelen af bollerne sammen med creme og det smagte rigtig godt, selvom man ikke kunne smage nougaten så tydeligt. Opskriften siger at der bliver 8 stk., men jeg lavede 12 boller og synes faktisk de blev pæn store. Glemte dog at komme kardemomme i dejen, og det kunne man godt smage, da der ikke er særlig meget sukker i dejen, så uden kardemomme manglede der lidt smag. Nogle rigtig gode fastelavnsboller, men tror jeg foretrækker dem jeg lavede i sidste uge, da det var en letter bolle og man kunne mere smage nougaten.

Efter sådan en omgang fastelavnsboller, var det jo passende at få noget sund til aften, så det var jo helt perfekt at der var en opskrift på en grøntsagspizza i Berlingske i dag.

 

 

Selvom der ikke var noget kød på den, var den fuld af smag og grøntsagerne gjorde at den mættede rigtig godt. Kan klart anbefales. Opskriften kan I se lige her. Vi ændrede dog lidt på opskriften til dejen, så der blev brugt halv fuldkorns durummel og halv hvedemel.

2 thoughts on “Fastelavnsboller og "Sund" pizza

  1. Hej Camilla ser super dejligt ud. Vi vil prøve at bage pizzaerne i morgen, glæder mig til at smage dem også nu de uden kød, men det jo kun sundt nok og pizzaer kan hurtigt blive en usund affære knus Tine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s