Valentines cupcakes

På tirsdag er det Valentines dag – ikke en dag vi gøre så meget ud af længere. Tror ikke vi har markeret dagen siden vi boede i England, men det var jo også tiden før børn, og derover er det jo noget større end her i DK. Selvom man ikke fejre Valentines dag, så er det jo altid en god anledning til at bage 🙂


Så dette her er mit bud på en Valentines Cupcakes. Red velvet cupcakes med creme cheese frosting og små hjerter i fondant. Opskriften på kagerne kan I finde lige her.

60g blødt smør
150g sukker
1 æg
1 spsk usødet kakao
20 ml rød frugtfarve- helst fra Dr. Oketer
½ tsk vanillie ekstrakt 
120 ml kærnemælk
150g mel
½ tsk natron
1 tsk hvidvin eddike 

Smør og sukker piskes godt. Tilsæt æg og pisk igen. Kakao, frugtfarve og vanillie blandes til en tyk pasta og blandes i massen. Tilsæt kærnemælk og mel skiftevis af et par gange og tilsidst røres natron og eddike i.

Formen fyldes 2/3 dl op og bager 20-25 min ved 170 grader.

Frostingen er en flødeost frosting 
60 g smør
300 g flormelis
125 g flødeost (koldt).

Smør og flormelis røres sammen først indtil det er blandet godt. Derefter tilsættes flødeosten og det røres sammen i ca. 5 min, pas på ikke at røre det for meget. Så er det ikke andet end at sige velbekomme.

9 thoughts on “Valentines cupcakes

  1. Ja Thomas' kollegaer blev rigtig glade for de super lækre kager (der i blandt mig). Virkelig de bedste cup cakes jeg nogensinde har smagt. Hvis du får brug for at lave test på andre kager, så er vi altid klar til at prøvesmage 🙂 Rigtig god weekend.

  2. Sikke en god idé… Lidt sødt til en man holder af, går man vist aldrig galt i byen med. Jeg tror jeg vil overveje at gøre dig kunsten efter på tirsdag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s