4 thoughts on “Velfortjent

  1. Det gik ok, men det er altid svært at vide. Synes egentlig ikke at det var noge svære opgaver, og jeg havde en god ide om hvad jeg ville svare, men det er jo aldrig til at vide om man har svaret forkert, især når det gælder jura.

  2. Tro det gik ok i dag, synes det er svært at vide når det er skriftlige eksamener. Jeg er faktisk lidt stolt over at jeg både nåede at få læst alt det jeg ville til eksamen og lave alle de ting til Josefine, men det har godt nok også krævet nogle lange dage/aftner.
    Uheldigvis skal jeg til Esbjerg på onsdag, hvilket jeg er lidt træt af, kan godt mærke at jeg har brug for at slappe af og ikke skulle noget. Heldigvis har jeg fået Farmor til at tage pigerne med til gymnastik i morgen.

  3. Hvor er det dejligt. Håber alt gik godt i dag. Sikke nogle fantastiske ting du fik lavet til Josefines fødselsdag, du har godt nok haft meget at se til, håber du kan tage det lidt med ro de næste uger…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s