Fødselsdagsgaver vol. 2

De sidste par dage har jeg også fået produceret noget dukketøj som Josefine skal have i morgen i fødselsdagsgave. Mønsterne er købt sammen sted som liften, lige her. Mønsterne kommer med en udførlig beskrivelse med billeder og tøjet indeholder mange fine detaljer.
Det grønne cupcakestof er noget jeg købt for lang tid siden i Stof2000 og det blomsterede stof er fra Rema1000 til 25 kr. pr meter. Stoffet er noget stift i det, men mon ikke det bliver noget bløder når det bliver brugt.

Og så er vi ved at være klar til i morgen til den store familiefødselsdag – og jeg er nok så klar som jeg kan blive til eksamen på mandag 🙂

3 thoughts on “Fødselsdagsgaver vol. 2

  1. Tak Tina – jeg synes godt jeg kan mærke nu at det har været en uge med lange aftner, men Josefine blev så glad for sine gaver og har haft en fantastik dag, så det er det hele værd.

    Ja, Martina, det ville de faktisk, jeg sige med de detaljer der er på, så kunne der lige såvel være til rigtig mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s