Forhåbentligt ikke flere tårer

Billede lånt her.

Efter jeg havde læste dette indlæg, måtte jeg bare forbi Tangel Teezer’s hjemmeside. Jeg har 2 piger med langt hår som altid er en stor filtknude og hver gang jeg kommer med børsten er der skrig, skrål og tårer. Så i går kom en lyserød Tangle Teezer flower pot med posten. Prøvede den på begge piger her til morgen – der var stadigvæk lidt gråd, men jeg synes faktisk den gjorde et godt stykke arbejde med deres filterede hår.

Lige en Update : Her til aften har jeg brugt den på pigernes hår 2 gang. Inden de skulle i bad og efter i deres våde hår. Ingen brok eller gråd fra nogle af dem. Karoline brugten den også selv- den virker perfekt. Tangel Teezer får min klar anbefaling – it magical

Og dette er ikke et sponoreret indlæg 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s