Flere timer tak!!!

Her midt i eksamenslæsningen ønsker jeg mig flere timer i døgnet, for mens jeg sidder og læser er der jo også en fødselsdag der skal forberedes.
Josefine har fødselsdag på søndag og mandag skal jeg til 5 timers skriftelig eksamen i familie-arveret- super planlægning. (Og så er Gemalen ude at rejse onsdag og torsdag)
Så de næste par dage er planlagt ned til det sidste minut, så jeg må nok erkende at der bliver ikke tid til at lave alle de ting, jeg gerne ville til Josefine – der mangler simplenthen timer.
Jeg ser meget frem til mandag den 16. januar kl. 14, så har jeg hele 14 dage studiefri (men ikke fri fra arbejde, familie eller hverdagen) – det betyder 14 dage hvor jeg ikke skal have dårlig samvittighed over jeg ikke får læst nok – skønt.

2 thoughts on “Flere timer tak!!!

  1. Jo, det er skam fultidsarbejde. Jeg er kun på 3. semester, men mangler kun 2 fag for at have min bachelor, så jeg regner med at blive bachelor til januar næste år. Jeg er ikke helt sikker på hvor lang tid jeg kommer til at bruge på kandidat delen, da jeg endnu ikke ved hvor mange fag jeg får merit for.
    Jeg har ikke læsefri, så det er om eftermiddagen/aften jeg sidder, men på fredag har jeg taget fri for deres skal jeg med i børnehaven om formiddagen, og så regner jeg med at læse resten af dagen.

  2. Stakkels dig – du har godt nok også meget at se til. fuldtids(?)arbejde, studie, 2 børn, mand, hus, og sikkert også masser andet. Hvor længe skal du læse endnu og har du læsefri fra arbejdet? Håber de næste dage bliver ok og jeg er slet ikke i tvivl om at Josefine får en skøn fødselsdag på søndag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s