Fødselsdagsforberedelser

Indbydelsen er lavet og sendt afsted, så nu er det tid til forberedelserne til Josefines 3 års fødselsdag.

Jeg er i gang med at planlægge kagen hun skal have med i børnehaven og kagen der skal serveres for familien. Der bliver ikke holdt børnefødselsdag for hende i år, dvs. ingen fødselsdag med små veninder, nu bliver hun jo fejret i børnehaven og af familien. Det er ikke noget hun går så meget op endnu, men det kommer nok. Jeg synes at så længe hun ikke selv efterspørge det, så er der ingen grund til at gøre for meget ud af det.
Men hvis vi skulle holde børnefødselsdag, så har jeg fundet den perfekte hjemmeside, hvor der skal shoppes lidt.

Billede lånt her.

Hos www.magiskeminder.dk kan man købe temapakker som indeholde næste alt hvad der skal bruges til en børnefødselsdag, både til piger og drenge. Jeg må helt bestemt forbi når vi skal holde fødselsdag for Karoline til sommer, og så er jeg blevet lidt varm på deres cupcakesæt, som bestemt også godt kan bruges til Josefines fødselsdag.
Så er det bare om det skal være det her:

eller det her:

One thought on “Fødselsdagsforberedelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s