Ramt af sygdom

Vi har simpelhen fået dem bedste start på det nye år 😦 Jeg er hjemme med ondt i halsen og forkølelse, hvilket jeg har haft lige siden den 1. januar. I nat kastede Karoline op flere gang, og i løbet af formiddagen fik hun så diarre. Lige over middag ringede de fra børnehaven, Josefine havde ondt i maven og fået diarre.  Så nu er jeg hjemme med dem begge.
Der bliver hygget i soveværelset med barbie film.

Nu når man skal være hjemme og ligge under dyne mens det regner udenfor, så er det tilladt at hygge lidt ekstra. Så der er blevet bagt en omgang brusebadsboller og juleboller delux, begge efter opskrift fra Sif Orellana.

Ved brusebadbollerne har jeg erstattet noget af hvedemellet med hvid hvedemel for at gøre det lidt grover. Sif kalder dem juleaftensboller, men de minder meget og norske kanelsnurre som Meyer også har en opskrift på. Dem har jeg også prøvet at lave, men de er lidt mere omstændige med længere hæve tider mm, så jeg valgte Sif’s opskrift. Dog blev der slet ikke nok remonce ud af de mængder hun angiver, så jeg brugte det dobbelte. De kan klart anbefales, også er de nemme at lave, det tager jo ingen kræfter at lave sådan nogle når man bruger sig røremaskine.

5 thoughts on “Ramt af sygdom

  1. Hmmmm måske stormen har taget min kommentar for puha sikke et vejt her på Fyn:-)Men rigtig god bedring til jer alle håber i hurtig er på benene igen.Knus Else

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s