Et tilbageblik og først dag i børnehavene

Hver eneste morgen her i julen har Josefine spurgt: “Skal jeg i børnehave i dag”, så der var stor glæde hos hende her til morgen, da jeg kunne svar, “Ja, i dag skal du i  børnehave”
Da jeg første havde sagt at de godt måtte gå ud og tage støvler på, gik der ingen tid inden hun stå klar med tasken på ryggen og madpakken i hånden. Jeg skal snart op og hente dem, så jeg er spændt på at høre alt om hendes første dag i børnehave.

Den opmærksomme læser har nok bemærket at hun har grisetær (eller hvad nu det hedder) men hun havde selv taget alt tøjet på her til morgen, så jeg næned ikke at tage støvlerne af igen. 

Nu skriver vi så 2012, så her på årets 2. dag vil jeg kigge tilbage på 2011, så her er et tilbageblik på et år fyldt med kager og kreative ting. 

3 thoughts on “Et tilbageblik og først dag i børnehavene

 1. Ja, jeg har også altid synes at den første dag i børnehave er kæmpe stort, lige som første skole dag også er det.

  Det gik rigtig fint med Josefine i går, hun havde en super første dag. Og som forældre går man altid og bekymre sig lidt inde, kommer det nu til at gå, men det gik bare så fint. Hun skal nok klare sig, da jeg kom for at hente hende, skubbede hun en større dreng væk fra en mælkekasse fordi hendes luffer lå under kassen.

  Ja, Pernille når man begynder at stille det op på den måde, så synes jeg også selv jeg har nået meget det sidste år, mere end jeg havde regnet med.

 2. Sikke en stor dag for Josefine og hvor er det dejligt at hun har glædet sig så meget. Inden længe skal min Elliot også starte i børnehave.

  Og hold da op en masse tine du har fået bagt og kreeret i 2011, det ser helt vildt ud, når det hele bliver vist på en gang!

  Glæder mig til at se hvad du finder på i 2012.

  Godt nytår.

  Kh Pernille

 3. Jammen det er da også en KÆMPE stor dag når man skal i børnehave for første gang. Tillykke med hende.

  Og så det der grisetær: det havde jeg aldrig hørt om før vi flyttede til Holstebro og jeg blev faktisk lidt forundret da en vildtfremmet mand en dag sagde til Anna (der også selv havde sørget for fodtøjet): “du har da grisetær i dag” Sådan lærer man noget nyt hele tiden.

  Rigtigt godt nytår (på flere måder) til dig og dine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s